Planten en Bomen voor de Horeca

Een goedlopend terras vraagt om een professionele aanpak en een verzorgde, uitnodigende look & feel. Planten en bomen kunnen de uitstraling van jouw bedrijf perfect benadrukken. Ook kun je met bomen een afscheiding, een schaduwplek of looppaden of -richtingen aangeven en creëren.

Bij het plaatsen van bomen op het terras is het belangrijk met een aantal zaken rekening te houden. Wat betreft het aantal bomen nemen wij als uitgangspunt de volgende rekensom;

  • Bomen tot twee meter hoog; 3 a 4 stuks per 100m2 oppervlakte

  • Middelgrote bomen vanaf twee meter hoog; 2 a 3 stuks per 100m2

Wat betreft het soort bomen geldt in het algemeen; hoe verder van het strand hoe meer keus! In verband met het zilt op het strand worden bomen over het algemeen binnen enkele maanden aangetast. Wij helpen je graag met het opstellen van een ‘bomenplan’.

In de stad of in het binnenland kunnen bomen het gehele seizoen, van april tot oktober, mits goede verzorging niet ontbreekt, op het terras blijven staan. Echter, wanneer je bomen op het strand het gehele seizoen mooi en groen wilt hebben en houden dan dienen zij minimaal éénmaal gewisseld te worden. Om deze reden adviseren wij om te kiezen voor huur.

Voor de horeca ondernemer bieden wij volledige ontzorging voor wat betreft het aanschaffen, plaatsen, wisselen en ophalen maar ook het schoonmaken, snoeien, bemesten en overwinteren nemen wij voor onze rekening. Je enige kopzorg is het geven van water! Bijkomend voordeel is dat Intraplant de bomen verhuurt inclusief steigerhouten omzetbakken. Deze zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Dit zeggen onze klanten over ons:

We zijn al meerdere jaren klant bij Intraplant en heel tevreden over de -kwaliteit van de bomen, – de prijs, – de service, -maar vooral ook het advies. Op het strand is het lastig om de juiste uitstraling te behouden met planten/bomen die er mooi bij staan, maar het lukt bij Intraplant. We worden volledig ontzorgd en accuraat en professioneel geholpen. Ook tijdens Corona tijd meteen ingespeeld op de bizarre tijd en wens van ons als ondernemer, waarvoor chapeau! We zijn heel tevreden en voor ons tweede horeca bedrijf nu ook de bomen van Intraplant neergezet. We hopen nog vele jaren te mogen samenwerken.

Aagtje en Lott

Beachclub NO.5, Zandvoort

Wij en onze gasten genieten dagelijks van onze mooie planten van Intraplant. Echt een aanwinst voor onze beachclub.

Doina Jonkman-de Gier

Hudson Beach, Kijkduin

Snelle en goede levering van mooie planten. Goede adviezen over het water geven en goede afspraken kunnen maken over het onderhoud van de planten.

Bart Valkering

Nautilus aan Zee, Egmond aan Zee

Intraplant is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken, goede service, denken graag met je mee en hele mooie palmbomen.

Sheila van den  Berg

Peukie Beachclub, Scheveningen

Zo blij met de service en de olijfbomen van Intraplant. Altijd frisse bomen op verzoek, wij zijn blij!

Thirsa Wijnands

Strandpaviljoen Surf en Beach, Katwijk aan Zee

Vanaf dag 1 zijn wij al klant bij Intraplant en wij hebben er nooit over nagedacht om ergens anders heen te gaan. De service is elke keer weer top en laat niets te wensen over. Het personeel is ruimdenkend en zet altijd een stapje meer dan wat wij verwachten.De mentaliteit is hardwerkend en positief en daarom blijven wij nog jaren klant bij Intraplant.

Marjon van Oosten

The Coast Beach House, Monster

Wij zijn nu al bijna een jaar klant bij Intraplant en we zijn erg tevreden over de geleverde diensten en planten. Vooraf werd een goede analyse gemaakt wat er mooi zou staan in ons kantoor. Vervolgens is daar een interieur advies op gegeven en zijn de planten ingericht.

Brandfirm, Amsterdam

Hele goede service en kwaliteit en snelle levering.

Romi

Posthouse Wijnbar, Naaldwijk

Intraplant is al jarenlang een zeer betrouwbare en prettige  partner voor de aankleding van ons terras. Vlotte communicatie, kwaliteit, snelle service en fair geprijsd.

Jasper vd Hoek, Uluwatu Beach (Hoek van Holland) en Patagonia Beach (Scheveningen)

Patagonia Beach (Scheveningen) en Uluwatu Beach (Hoek van Holland)

Dankzij de palmbomen van Intraplant is ons terras in 1 klap veranderd tot een waar paradijs en vanaf dag 1 hebben we louter positieve reacties ontvangen.

Luuk Tomassen

Brasserie Zuiderzoet, Zeewolde

Intraplant is voor ons de leverancier voor onze palmen. Zij blinken uit in flexibiliteit en meedenken. Iets wat erg nodig is bij een seizoensbedrijf.

André Triep

Strandclub WIJ, Scheveningen

Altijd topservice van Intraplant, er wordt meegedacht en de olijfbomen staan prachtig op ons terras!

Chris

Beachclub BAIT, Wassenaar

Sinds de opening van Oranje Buiten in 2014 zorgt Intraplant ieder seizoen voor prachtige bomen. Erwin denkt altijd mee en is zeer flexibel wat erg goed uitkomt bij een seizoens bedrijf.

Arnoud Ruiter

Strandpaviljoen Oranje Buiten, Hoorn

Voor de mooiste bomen, ga je naar IntraPLANT!

Roy

El Bully Tapasbar & Grill, Scheveningen

Vol tevreden!

Harry

Beachclub Titus, Kijkduin

Intraplant zorgt ervoor dat ons terras er het hele seizoen mooi en groen uitziet! Super!

Wouter Halbersma

Beachclub Buena Vista, Scheveningen

No-nonsense, snel en betaalbaar. Prachtige kwaliteit. Goede samenwerking.

Jeroen de Bloois

Enjoy Eten & Drinken, Naaldwijk

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden:

Geen groene vingers?

Uiteraard zullen wij je uitgebreid informeren over het onderhoud van het groen. Maar met hetzelfde plezier nemen wij deze zorg uit hangen. Ook kunnen we het samen doen! Informeer naar alle mogelijkheden!

Wil je door ons gebeld worden?

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Sluiten