Niet alleen voor bedrijven...

Op zoek naar een échte eyecatcher voor in de tuin? In onze kas van 5.000 m2 zijn een groot en diverse assortiment van palmbomen en olijfbomen te bewonderen. Je bent van harte welkom om je even in tropische sferen te wanen. Onze planten en bomen zijn afkomstig van de meest toonaangevende kwekers ter wereld. Allen zijn uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat. Tevens kan je bij ons terecht voor plantenbakken, inclusief verlichting, en overige aanverwante artikelen.

Ons assortiment bestaat uit een groot en divers assortiment van olijfbomen en palmbomen. Van de olijfboom verkopen wij onder andere de olijfboom op stam, de olijfboom vertakt, de olijfboom bonsai, de olijfboom Pon Pon en olijfbomen met een gladde of grillige stam. Van de palmbomen bestaat ons assortiment uit onder andere de Phoenix Canariensis, de Trachycarpus Fortunei, de Yucca Rostrata, de Washingtonia Robusta en de Chamaerops Humilis. Meer informatie over deze planten is te vinden op onze website.

Voor consumenten zijn wij iedere zaterdag van 10.00 - 16.00 uur geopend. Op doordeweekse dagen zijn wij uitsluitend op afspraak te bezoeken. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06 - 38 99 16 57.

Waarom Intraplant?
  • Struin door onze 5.000 m2 kas en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment!

  • Onze bomen en planten zijn handmatig door ons geselecteerd bij de meest toonaangevende kwekers in Zuid Europa en uitermate geschikt voor het Nederlandse klimaat!

  • Als groothandel kunnen wij onze producten scherp aanbieden aan de particuliere markt!

  • Uiteraard staan wij je bij om al je vragen te beantwoorden en je uitgebreid te adviseren!

  • Is vervoer een probleem? Geen zorgen: wij komen je aankoop graag bezorgen!

Dit zeggen onze klanten over ons.

We zijn al meerdere jaren klant bij Intraplant en heel tevreden over de -kwaliteit van de bomen, – de prijs, – de service, -maar vooral ook het advies. Op het strand is het lastig om de juiste uitstraling te behouden met planten/bomen die er mooi bij staan, maar het lukt bij Intraplant. We worden volledig ontzorgd en accuraat en professioneel geholpen. Ook tijdens Corona tijd meteen ingespeeld op de bizarre tijd en wens van ons als ondernemer, waarvoor chapeau! We zijn heel tevreden en voor ons tweede horeca bedrijf nu ook de bomen van Intraplant neergezet. We hopen nog vele jaren te mogen samenwerken.

Aagtje en Lott

Beachclub NO.5, Zandvoort

Wij en onze gasten genieten dagelijks van onze mooie planten van Intraplant. Echt een aanwinst voor onze beachclub.

Doina Jonkman-de Gier

Hudson Beach, Kijkduin

Snelle en goede levering van mooie planten. Goede adviezen over het water geven en goede afspraken kunnen maken over het onderhoud van de planten.

Bart Valkering

Nautilus aan Zee, Egmond aan Zee

Intraplant is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken, goede service, denken graag met je mee en hele mooie palmbomen.

Sheila van den  Berg

Peukie Beachclub, Scheveningen

Zo blij met de service en de olijfbomen van Intraplant. Altijd frisse bomen op verzoek, wij zijn blij!

Thirsa Wijnands

Strandpaviljoen Surf en Beach, Katwijk aan Zee

Vanaf dag 1 zijn wij al klant bij Intraplant en wij hebben er nooit over nagedacht om ergens anders heen te gaan. De service is elke keer weer top en laat niets te wensen over. Het personeel is ruimdenkend en zet altijd een stapje meer dan wat wij verwachten.De mentaliteit is hardwerkend en positief en daarom blijven wij nog jaren klant bij Intraplant.

Marjon van Oosten

The Coast Beach House, Monster

Wij zijn nu al bijna een jaar klant bij Intraplant en we zijn erg tevreden over de geleverde diensten en planten. Vooraf werd een goede analyse gemaakt wat er mooi zou staan in ons kantoor. Vervolgens is daar een interieur advies op gegeven en zijn de planten ingericht.

Brandfirm, Amsterdam

Hele goede service en kwaliteit en snelle levering.

Romi

Posthouse Wijnbar, Naaldwijk

Intraplant is al jarenlang een zeer betrouwbare en prettige  partner voor de aankleding van ons terras. Vlotte communicatie, kwaliteit, snelle service en fair geprijsd.

Jasper vd Hoek, Uluwatu Beach (Hoek van Holland) en Patagonia Beach (Scheveningen)

Patagonia Beach (Scheveningen) en Uluwatu Beach (Hoek van Holland)

Dankzij de palmbomen van Intraplant is ons terras in 1 klap veranderd tot een waar paradijs en vanaf dag 1 hebben we louter positieve reacties ontvangen.

Luuk Tomassen

Brasserie Zuiderzoet, Zeewolde

Intraplant is voor ons de leverancier voor onze palmen. Zij blinken uit in flexibiliteit en meedenken. Iets wat erg nodig is bij een seizoensbedrijf.

André Triep

Strandclub WIJ, Scheveningen

Altijd topservice van Intraplant, er wordt meegedacht en de olijfbomen staan prachtig op ons terras!

Chris

Beachclub BAIT, Wassenaar

Sinds de opening van Oranje Buiten in 2014 zorgt Intraplant ieder seizoen voor prachtige bomen. Erwin denkt altijd mee en is zeer flexibel wat erg goed uitkomt bij een seizoens bedrijf.

Arnoud Ruiter

Strandpaviljoen Oranje Buiten, Hoorn

Voor de mooiste bomen, ga je naar IntraPLANT!

Roy

El Bully Tapasbar & Grill, Scheveningen

Vol tevreden!

Harry

Beachclub Titus, Kijkduin

Intraplant zorgt ervoor dat ons terras er het hele seizoen mooi en groen uitziet! Super!

Wouter Halbersma

Beachclub Buena Vista, Scheveningen

No-nonsense, snel en betaalbaar. Prachtige kwaliteit. Goede samenwerking.

Jeroen de Bloois

Enjoy Eten & Drinken, Naaldwijk

Vragen? Neem contact met ons op:

Wil je graag komen kijken?

Je bent van harte welkom op ons verkoopterrein aan het Poeldijksepad in Honselersdijk (ingang via Van Brienenlaan, eerste bedrijf aan de rechterkant). Op zaterdag zijn wij van 10.00 - 16.00 uur geopend. Op overige dagen verzoeken wij je een afspraak te maken. Een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 06 - 38 99 16 57.

Wil je door ons gebeld worden?

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Sluiten