Planten en Bomen voor de zakelijke markt

Intraplant is importeur van mediterrane bomen. Olijf- en palmbomen worden door ons ingekocht bij de meest toonaangevende bedrijven in Zuid-Europa. Rechtstreeks vanaf diverse boomkwekerijen kopen wij prachtige olijfbomen, druivenranken, vijgenbomen en diverse soorten palmbomen in. Citroen- en granaatappelbomen verkopen wij op bestelling.

Ons aanbod is ruim en divers. Wij leveren grote en kleine partijen maar levering per stuk is ook mogelijk.

Onze doelgroep is erg breed; hotels, restaurants, tuincentra, gemeenten, ziekenhuizen, pret- en vakantieparken, hoveniers, bouwmarkten etc.

Ons werkgebied ligt in Nederland en België. Wij hanteren geen minimale afname verplichting en rekenen geen administratieve kosten. Tevens kunnen wij de logistieke lasten in Nederland en België. voor onze rekening nemen.

Onze hardlopers:

 • De Olijfboom (Olea Europaea). Als één van de oudste bomen ter wereld is de olijfboom een sterk symbool in vele tradities. Hij wordt geassocieerd met kracht, vrede, overwinning en een positief toekomstbeeld. De olijfboom was vroeger een kostbaar bezit. De olijfolie, ook het ‘groene goud’ genoemd, was vanwege zijn reinigende werking zeer geliefd. Tegenwoordig is de olijfboom, met zijn karakteristieke robuuste en grillige oude stam en groengrijze bladeren, een populaire boom in de Lage Landen. De olijfboom kunnen wij leveren vanaf struik tot eeuwenoude exemplaren.

 • De Palmboom (Palmacaea). In de antieke wereld was een palmtak het symbool van de overwinning. In onze taal herinnert daaraan de uitdrukking ‘de palm wegdragen’: dat wil zeggen de overwinning behalen; uitmuntend zijn of boven anderen uitstijgen. De meest populaire palmbomen die wij verkopen zijn: Washingtonia Robusta, Phoenix Canariensis, Chamaerops Humilis, Tranchycarpus Fortunei en de Bismarckia Nobilis. Onze palmbomen worden geworteld en in pot geleverd.

 • De Yucca rostrata( Yucca ) De Yucca rostrata is een zeer sterke woestijnplant met schitterende blauwe bladeren, die ook in Noord Europa ook erg goed gedijt. De Yucca rostrata planten bloeien erg mooi in de zomer met crème kleurige bloemen. De Yucca rostrata planten die wij selecteren worden in Spanje gekweekt en niet geïmporteerd vanuit Zuid Amerika.

 • Trachycarpus Fortnei palmen hebben meer bladeren en dikkere stammen en zijn beter geworteld dan de Zuid Amerikaanse Yucca’s. Een echte blikvanger voor de tuin.

Onze voordelen:

 • Meer dan 15 jaar ervaring met de verkoop van hoogwaardige kwaliteit Mediterrane bomen  en planten.

 • Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

 • Vast contact persoon.

 • Persoonlijk contact en snelle reactie op uw aanvraag.

 • Wij werken samen met de meest toonaangevende boomkwekerijen in Zuid-Europa

 • Groot assortiment Mediterrane bomen en planten direct van de kwekers.

 • Verzending van bomen en planten in Nederland en België.

Interesse? Informeer naar de mogelijkheden:

Dit zeggen onze klanten over ons:

We zijn al meerdere jaren klant bij Intraplant en heel tevreden over de -kwaliteit van de bomen, – de prijs, – de service, -maar vooral ook het advies. Op het strand is het lastig om de juiste uitstraling te behouden met planten/bomen die er mooi bij staan, maar het lukt bij Intraplant. We worden volledig ontzorgd en accuraat en professioneel geholpen. Ook tijdens Corona tijd meteen ingespeeld op de bizarre tijd en wens van ons als ondernemer, waarvoor chapeau! We zijn heel tevreden en voor ons tweede horeca bedrijf nu ook de bomen van Intraplant neergezet. We hopen nog vele jaren te mogen samenwerken.

Aagtje en Lott

Beachclub NO.5, Zandvoort

Wij en onze gasten genieten dagelijks van onze mooie planten van Intraplant. Echt een aanwinst voor onze beachclub.

Doina Jonkman-de Gier

Hudson Beach, Kijkduin

Snelle en goede levering van mooie planten. Goede adviezen over het water geven en goede afspraken kunnen maken over het onderhoud van de planten.

Bart Valkering

Nautilus aan Zee, Egmond aan Zee

Intraplant is een heel fijn bedrijf om mee samen te werken, goede service, denken graag met je mee en hele mooie palmbomen.

Sheila van den  Berg

Peukie Beachclub, Scheveningen

Zo blij met de service en de olijfbomen van Intraplant. Altijd frisse bomen op verzoek, wij zijn blij!

Thirsa Wijnands

Strandpaviljoen Surf en Beach, Katwijk aan Zee

Vanaf dag 1 zijn wij al klant bij Intraplant en wij hebben er nooit over nagedacht om ergens anders heen te gaan. De service is elke keer weer top en laat niets te wensen over. Het personeel is ruimdenkend en zet altijd een stapje meer dan wat wij verwachten.De mentaliteit is hardwerkend en positief en daarom blijven wij nog jaren klant bij Intraplant.

Marjon van Oosten

The Coast Beach House, Monster

Wij zijn nu al bijna een jaar klant bij Intraplant en we zijn erg tevreden over de geleverde diensten en planten. Vooraf werd een goede analyse gemaakt wat er mooi zou staan in ons kantoor. Vervolgens is daar een interieur advies op gegeven en zijn de planten ingericht.

Brandfirm, Amsterdam

Hele goede service en kwaliteit en snelle levering.

Romi

Posthouse Wijnbar, Naaldwijk

Intraplant is al jarenlang een zeer betrouwbare en prettige  partner voor de aankleding van ons terras. Vlotte communicatie, kwaliteit, snelle service en fair geprijsd.

Jasper vd Hoek, Uluwatu Beach (Hoek van Holland) en Patagonia Beach (Scheveningen)

Patagonia Beach (Scheveningen) en Uluwatu Beach (Hoek van Holland)

Dankzij de palmbomen van Intraplant is ons terras in 1 klap veranderd tot een waar paradijs en vanaf dag 1 hebben we louter positieve reacties ontvangen.

Luuk Tomassen

Brasserie Zuiderzoet, Zeewolde

Intraplant is voor ons de leverancier voor onze palmen. Zij blinken uit in flexibiliteit en meedenken. Iets wat erg nodig is bij een seizoensbedrijf.

André Triep

Strandclub WIJ, Scheveningen

Altijd topservice van Intraplant, er wordt meegedacht en de olijfbomen staan prachtig op ons terras!

Chris

Beachclub BAIT, Wassenaar

Sinds de opening van Oranje Buiten in 2014 zorgt Intraplant ieder seizoen voor prachtige bomen. Erwin denkt altijd mee en is zeer flexibel wat erg goed uitkomt bij een seizoens bedrijf.

Arnoud Ruiter

Strandpaviljoen Oranje Buiten, Hoorn

Voor de mooiste bomen, ga je naar IntraPLANT!

Roy

El Bully Tapasbar & Grill, Scheveningen

Vol tevreden!

Harry

Beachclub Titus, Kijkduin

Intraplant zorgt ervoor dat ons terras er het hele seizoen mooi en groen uitziet! Super!

Wouter Halbersma

Beachclub Buena Vista, Scheveningen

No-nonsense, snel en betaalbaar. Prachtige kwaliteit. Goede samenwerking.

Jeroen de Bloois

Enjoy Eten & Drinken, Naaldwijk
Wil je door ons gebeld worden?

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Sluiten